Tegnap óta kapható az AirPods Pro 2, máris hibákat javított az Apple.

Hibajavítást kapott az AirPods Pro 2, az Apple legújabb TWS fülhallgatója. A frissítés hibákat javított, illetve egyéb, meg nem nevezett finomításokat tartalmaz.

Hibajavítást kapott az AirPods Pro 2

A 5A377 verziószámra hallgató firmware a megjelenést követő első javítócsomag az eszközre, ami várhatóan töltés közben érkezik meg automatikusan, ha az AirPods közel van az iPhone-hoz, iPadhez, vagy Mac-hez.

A firmware verzió ellenőrzéséhez iOS-en vagy iPadOS-en el kell látogatnotok a beállításokba, azon belül a Bluetooth menüpont alatt találjátok az AirPods eszközötöket. A mellette található „I” betűs körre koppintva az Eszközről részen tekinthetitek meg az aktuális verziószámot.

Mac-en az option gombot lenyomva tartva kell az alma logóra kattintani, majd ott a Rendszerinformációk menüpont választása után megkeresni a Bluetooth lehetőséget, azon belül pedig az AirPods-ról szóló információk közt szintúgy megtalálható az eszköz firmware verziója.

Ti tervezitek beszerezni a legújabb AirPods Prót, vagy más vezeték nélküli fülhallgatót vennétek inkább?

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.