A Honor elkezdte a legújabb középkategóriás ajánlatának, a Honor 9X-nek különböző csatornákon történő promotálását. A Weibóra például képeket töltött fel, melyeken a készülék doboza látható. Minden képen más-más tárgyat helyeztek a doboz mellé, amik a mobil egyes kiemelkedő tulajdonságaira utalhatnak.

A fenti képen például egy óra mellett látható a doboz, ami a hosszú üzemidőre utalhat. A hírek szerint 4000 milliamperórás akkumulátort kaphat a Honor 9X.

Más képeken egy játékvezérlő, száguldó autó vagy kamerákba rakható film látható. A GPU Turbo 3.0 a Kirin 810-el debütálhat, kamerákból pedig minimum kettőt fogunk hátul találni. Egy 48MP-es egységet is több helyen említenek, valamint egy ultra széles-látószögű szenzornak is biztosan sokan örülnének.

https://youtu.be/sMiU_dLHtqE

A fenti videón pedig a Honor szépen sorba veszi honnan indult a széria és milyen szép utat tett már meg napjainkig. A videó végén pedig az új mobil bemutatójának dátumát is láthatjuk, mely július 23-a lesz.

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!