Szeptember 14-én megérkezett a Honor 9X Pro a hazai piacra is, mely kifejezetten jó áron kínálja a Honor X-széria legerősebb teljesítményét és legjobb tudását.

A készülék 106.990 forintos bruttó fogyasztói áron kerül forgalomba, azonban a fantom lila színű változatot az eMAG és az Extreme Digital oldalán duál SIM változatban 84.990 forintért lehet megvásárolni szeptember 14-től.

A készüléket a Honor 9X-szel együtt még idén júliusban leplezte le a gyártó.

Pop-up kamerával és kedvező áron megérkezett a Honor 9X és 9X Pro

A Honor 9X Próban Kirin 810 SoC dolgozik, 6GB RAM és 256GB bővíthető tárhely társaságában. A telefonba került egy Da Vinci architektúrára épülő NPU is, amely az energiatakarékosságért felel. A készülék USB Type-C-n keresztül tölthető 4000 milliamperórás akksit kapott, amelyet a gyártó szerint akár 12 órán keresztül is nyúzhatunk folyamatos navigációval, ki fogja bírni.

A kijelző 6,59 hüvelykes, melyet nem tör meg semmi. Az előlapi 16 megapixeles kamera motorikusan emelkedik ki a telefon házából. A hátlapon egy 48 megapixeles főkamerát, egy 8 megapixeles 120 fokos látószöggel bíró ultraszéles kamerát és egy 2 megapixeles mélységszenzort találunk. Szoftveresen van a készülékben éjszakai mód.

A telefonban a ház jobb oldalán, a bekapcsoló gombba integrálva találjuk az ujjlenyomat-leolvasót. A ház tetején pedig van egy 3,5 mm-es fülhallgató jack.

A Honor 9X Pro az első Honor telefon, mely hazánkba már a Google szolgáltatáscsomagja nélkül érkezik. Helyette a HMS (Huawei Mobile Services) ökoszisztémát találni rajta, melyben az AppGallery alkalmazásbolton át érhetők el a különböző appok.

Hirdetés
FORRÁSHonor
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.