Hirdetés

Azt már tudjuk, mikor is fogja bemutatni a Honor a 9X-et, de képek egyelőre még nem kerültek ki a készülékről eddig. Ma viszont hivatalosnak  tűnő renderek láttak napvilágot a két új modellről.

A Honor 9X Pro pop-up mechanizmussal működő előlapi kamerát kaphat, ezzel együtt pedig elég magas kijelző-előlap arányt tudhat magáénak. A kijelző AMOLED technológiájú lehet, az ujjlenyomat-olvasó is ebbe kerülhet beépítésre. Hátul három kamerát láthatunk: egy 48MP-es, egy 8MP-es és végül egy 2MP-es szenzor alkotja a kameratriót.

A normál 9X hátul már csak két kamerát kaphat, egy 48MP-es és egy 2MP-es (valószínűleg mélységélesség érzékelésre alkalmas) szenzort. Hardveresen mind a két kiadás az új HiSilicon Kirin 810-et kaphatja. A 9X Pro 8GB memóriát és 256GB tárhelyet, a 9X 6GB memóriát és 128GB tárhelyet kaphat.

A kamerás képességek és a mobiljátékok lehetnek a bemutató középpontjában. A legújabb hírek szerint 3900 milliamperóra kapacitású akkumulátort kaphatnak az új mobilok.

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.