Hirdetés

A világhírű K-pop bandával kooperálva a Samsung bemutatta a lilába és rózsaszínbe öltöztetett Galaxy S20+ és Galaxy Buds+ BTS kiadást.

Maga a készülék hardverileg semmiben nem különbözik a normál Galaxy S20+-tól, 8 GB RAM-mal és 128 GB tárolóval kerül forgalomba.

A színvilágon kívüli különbség, hogy a mobil hátlapján, illetve a Buds+-on rajta lesz a banda logója, illetve egy szivecske is, meg persze a doboz is egyedi.

A Samsung úgy döntött, hogy kedvezve a hazai BTS rajongóknak Magyarországra is elhozzák ezt a mobilt, sőt előrendelői akcióval is készülnek, ugyanis ha június 26 és júlis 8 (23:59) között előrendeled a BTS kiadású Galaxy S20+-t, akkor a BTS kiadású Galaxy Buds+ féláron lehet a tiéd.

A különleges kiadásnak viszont felára van, a készülék maga 389.990 Ft-ba kerül, a Buds+ pedig 79.990 Ft, jóval drágábbak, mint az alapmodellek, ha viszont előrendeled, akkor a kettő együtt 429.985 Ft-ba fog kerülni. Előrendelni kizárólag a Samsung Experience Store-okban lehet.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.