Limitált kék színű kiadás érkezett a Samsung Galaxy Buds Live fülhallgatókból, mely a Samsung Hét keretein belül október 26-a és november 1-je között vásárolható meg.

A “Misztikus Kék” fantázianévre keresztelt Galaxy Buds Live semmiben sem tér el a cég fekete, fehér vagy bronz színű fülhallgatójától, ha a tudást nézzük. Ugyanúgy aktív zajszűrést (ANC) biztosít, ugyanúgy vezetékek nélkül kapcsolódik és a mikrofonok, illetve az üzemidő is teljesen ugyanaz.

Szerencsére az árban sincs különbség, a “Misztikus Kék” fülhallgató is 69.990 forintos áron vásárolható meg. Ezt azonban kizárólag a Samsung Experience Store-ok, illetve a gyártó webshopja fogja árusítani október 26-tól november 1-ig.

A Galaxy Buds Live az idei évben az egyik legkedveltebb fülhallgatónk eddig, érdemes róla megnézni a Laci által készített tesztvideót is:

A Samsung Hét egyébként az új színű fülhallgató mellett más kedvezményeket is biztosít. A Note10 és Note10 Lite telefonok és a Tab S6 például 10%-kal olcsóbban vásárolhatók meg. Illetőleg ha új telefon vagy tablet vásárlásával egyidőben veszünk valamilyen Samsung hordozható okoskiegészítőt (óra, fitneszkarkötő, fülhallgató, stb…), a végösszegből is kaphatunk 15% kedvezményt.

Hirdetés
FORRÁSSamsung
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.