Gyorsabb töltést kaphat az iPhone 15, a Lightningról USB-C-re váltás mellett akár 35 wattra is emelkedhet a töltési lehetőség.

Az iPhone 14 Pro jelenleg 27 wattal tölthető, ez a 9To5Mac szerint 35 wattra emelkedhet néhány iPhone 15 szériás mobilnál.

Ming-Chi Kuo is mondott már hasonlót tavaly, szerinte leváltják a Lightning csatlakozót idén és ennek köszönhetően elérhetővé válhatnak nagyobb töltési sebességek, ugyanakkor elképzelhető, hogy csak az Apple által tanúsított kábelekkel.

Az Apple már 2020 óta nem csomagol töltőt az iPhone mellé, helyette a 35 wattos dupla USB-C csatlakozós töltőjűket, vagy a MacBook Air 30 wattos USB-C töltőjét javasolhatják beszerezni az új mobilokhoz.

Mindenesetre eléggé valószínű, hogy az USB-C átállás megtörténik, ugyanis az uniós szabályozás 2024. december 28-i határideje egyre közeleg.

A nemrég felbukkant jelentések vékonyabb kávákat, titán keretet, a Pro modell esetében új kamerákat és a Pro Max esetében periszkóp kamerát jósolnak.

A sima iPhone 15 és az iPhone 15 Plus megkaphatja a dinamikus szigetet, a 120 Hz-s ProMotion viszont továbbra is a Pro-tulajok kiváltsága maradna.

Az iPhone 15 Pro 100 dollárral is többe kerülhet az iPhone 14 Prónál, míg a Pro Maxért akár 200 dollárral is többet kellhet fizetni az elődjéhez képest.

Hirdetés
FORRÁSThe Verge
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.