Hirdetés

Másfél éve jelentették be a Gorilla Glass Victust, ami azóta számos csúcsmodellen jelent meg, kezdve a Galaxy Note 20Ultrával. Úgy néz ki, hogy a utód megjelenése már nincs olyan messze és állítólag a Samsung következő csúcskategóriás telefonjain fog elsőként helyet foglalni.

A Galaxy S22, S22+ és az S22 Ultra is Gorilla Glass Victus+ üveglappal lesz ellátva. Az még nem tiszta, hogy a telefonok elő- és hátlapját vagy csak az előlapját fogja borítani.

Egy hónapja a The Cat hozta le, hogy mindhárom S22 modell üveghátlapot fog kapni. De még ha csak a Gorilla Glass egy régebbi verzióját használják a hátoldalhoz, már előrelépésnek számít az S21-hez képest, hiszen annak műanyag hátlapja volt. Az S21 Ultra Victus borítást kapott mindkét oldalon.

Az S22 Ultra kaphat egy speciális hátlapot – egy kiszivárgott pletyka említette a Special Clear Glasst, amit szintén a Corning fejlesztett. Ez az üveg csökkenti a fényvisszaverődést és a ragyogást, mindenbizonnyal matt felületű lesz.

Az S22 és S22+ Rozéarany, Zöld, Fekete és Fehér, míg az S22 Ultra Burgundy, Zöld, Fekete és Fehér színekben lesz elérhető.

A Samsung egyelőre még nem jelentett be hivatalos dátumot, de a koreai média nyilatkozata szerint a Galaxy S22 Unpacked eseménye február 8-án várható.

Hirdetés
FELHASZNÁLT IRODALOMGSMArena