Hirdetés

Ekkor jön a Galaxy AI a 2022-es csúcsmodellekre, a Samsung sajtóközleményt adott ki, melyből kiderül, hogy az újdonságok a One UI 6.1-es frissítéssel érkeznek, május elejétől.

A funkciók közt megtaláljuk a Circle to Search, a Chat Assist, az Interpreter, a Live Translate, a Note Assist, a Transcript Assist, a Browsing Assist, a Generatív szerkesztés és szerkesztési javaslatok, valamint a mesterséges intelligenciával készített háttérképek opciót is.

Ekkor jön a Galaxy AI a 2022-es csúcsmodellekre - fotón a Galaxy S22 Ultra
Galaxy S22 Ultra

Az újdonságokat a Galaxy S22, a Galaxy S22+, a Galaxy S22 Ultra, a Galaxy Z Fold4, a Galaxy Z Flip4, a Galaxy Tab S8, a Galaxy Tab S8+ és a Galaxy Tab S8 Ultra fogja ebben a körben megkapni.

A Galaxy AI lehetőségek 2025 végéig ingyenesek, ezt követően még nem tudjuk, hogyan tovább.

Néhány napja a Samsung Community fórumának egyik moderátora megosztotta, mikor kaphatja meg az S22 sorozat a One UI 6.1-es frissítést és a Galaxy AI funkciókat – ezt a híresztelést a Samsung sajtóközleménye most megerősítette.

A moderátor azt is említette, hogy az S21 széria, valamint a Z Flip3 és a Z Fold3 csak a Circle to Search és a Magic Rewrite funkciókból részesül – erről a részről nem közölt információt a vállalat, így nem tudjuk, valóban így lesz-e.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.