Hirdetés

Globálisan is bemutatkozott a Honor Magic V2, a gyártó a berlini IFA kiállítás részeként tartott eseményén jelentette be a megjelenést.

A Honor bemutatta a V Purse koncepcióját, ami egy érdekes elképzelés, táska-szerű divat-kiegészítővé lehetne alakítani a telefont, amibe ugyan pakolni nem lehet, de a tekinteteket jó eséllyel vonzza. Ez a koncepció mobil még a Magic V2-nél is vékonyabb, sőt, néhány normál kijelzős telefonnál is.

Globálisan is bemutatkozott a Honor Magic V2 - mellette egy érdekes, divat-kiegészítővé alakítható telefon-koncepciót is lelepleztek

George Zhao, a Honor vezérigazgatója az esemény nagy részét a Magic V2-nek szentelte, ismertette a telefon legfontosabb funkcióit.

A belső kijelző egy 7,92 hüvelykes 10 bites LTPO OLED panel, 120 hertzes képfrissítéssel, HDR10+ és IMAX Enhanced támogatással, 1600 nites csúcsfényerővel. A külső kijelző 6,43 hüvelykes, 10 bites LTPO OLED panel szintén 120 hertzes képfrissítéssel, HDR10+ támogatással, 2500 nites fényerővel, 402 PPI-s pixelsűrűséggel, a védelemért pedig a nanocrystal üveg 2.0 felel.

Globálisan is bemutatkozott a Honor Magic V2 - a színek

A telefont a Snapdragon 8 Gen 2 hajtja 16 GB memóriával és 256 GB, 512 GB vagy 1 TB háttértárral, Android 13 alapú Magic OS 7.2 rendszerrel.

Globálisan is bemutatkozott a Honor Magic V2 - fekete mobil, mellette tollal

A főkamera 50 megapixeles, f/1.9-es rekesszel, PDAF és lézeres autófókusszal, optikai stabilizálással. A telefotó kamera 20 megapixeles, rekesze f/2.4-es, szintén PDAF autófókusszal, 2,5-szörös optikai zoommal, optikai stabilizálással, míg az ultraszéles kamera 50 megapixeles, f/2.0-ás rekesszel, autófókusszal. Videózni maximum 4K 60 FPS-ben lehet, akár 10 bitben, támogatott az elektronikus és az optikai stabilizálás is.

Az előlapi kamera 16 megapixeles f/2.2-es rekesszel, 4K 30 FPS-es videózással, elektronikus stabilizálással.

Az akkumulátor 5000 mAh-s, amit 66 wattal lehet vezetékesen, 5 wattal vezeték nélküli tölteni, az ujjlenyomat olvasó oldalt helyezkedik el, az USB-C port 3.1-es és támogatja a DisplayPort 1.2-t

A bejelentésből sajnos sem a Kínán kívüli ár, sem pedig a megjelenés hozzávetőleges ideje nem derült ki.

Globálisan is bemutatkozott a Honor Magic V2 - majdnem teljesen becsukott mobil, fókuszban a hátlap

A Magic V2 a legvékonyabbként debütált az összecsukható mobilok között, méretes kijelzővel és az összecsukhatók átlagos akkuméreténél nagyobb, 5000 mAh-s teleppel.

A telefon egyelőre Kínában kapható csak, ott nagyjából 1130 eurós áron (átváltva kb. 434 000 forint), mindenesetre a Honor várhatóan nemsokára közzéteszi a hiányzó részleteket is a mobil megjelenését illetően.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.