Hirdetés

Ekkor jöhet a retikülnek álcázott Honor mobil, amiről egy ideig azt lehetett hallani, hogy csak koncepció, aztán kiderült, hogy lehet majd kapni, de valószínűleg csak Kínában.

A gyártó a berlini IFA kiállításon mutatta be a Honor V Purse koncepciót, amiről mi is beszámoltunk. Akkor sok kérdés merült fel az eszközzel kapcsolatban, az egyik ilyen, hogy mikor lehet majd kapni.

Ekkor jöhet a retikülnek álcázott Honor mobil - képen a V Purse

Yang Yang, egy népszerű kínai színész meghívta a közönségét egy szeptember 19-ei divatbemutatóra Shanghai-ba, ahol a V Purse bemutatkozik a kínai közönség előtt is.

Ekkor jöhet a retikülnek álcázott Honor mobil - a meghívó plakát

A meghívással kapcsolatos posztokban a specifikációkról nem esett szó, de ez annak tudatában érthető, hogy a bejegyzések a színész követőinek szóltak elsősorban. A bemutatóig egy hét van hátra, így addig még számíthatunk további részletekre.

Az IFA idején a Honor egy év végi lehetséges kínai megjelenésről beszélt, bár ezek alapján elképzelhető, hogy ezt előrehozzák, ugyanakkor a nemzetközi megjelenés nem tűnik valószínűnek.

Ez a telefon egy retikül, legalábbis ránézésre

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.