A Samsung nagyjából 4 hónappal ezelőtt, az MWC-n rántotta le a leplet legújabb táblagépéről, a Galaxy Tab S3-ról, azonban nem ez az egyetlen tablet, amit a koreai gyártó piacra dob idén. Egy középkategóriás hardverrel megáldott SM-T385 modellszámú darab bukkant fel a GFXBench oldalán, így jó pár infó megtudható a még be nem mutatott tabletről.

Mivel a Galaxy Tab A 8.0 az SM-T350 modellszámmal bír, így ez vélhetően a frissített, 2017-es változat lesz. A GFXBench listázásból látszik, hogy egy 1,4 GHz-en működő, 4 magos Snapdragon 435 processzor, 2 GB RAM és 16 GB belső tárhely lesz benne.

Ahogy a jelenlegi modell, ez is 8 hüvelykes 1280 x 800 pixeles kijelzővel rendelkezik, a hátlapra egy 8 MP-es, az előlapra pedig 5 MP-es kamera kerül.

Akkumulátor szempontjából nem tudunk semmit, viszont a rendszerverzió Android 7.0 Nougat lesz, a tablet vélhetően a 2017-es IFA kiállításon fog debütálni, ahol megtudjuk a hivatalos elnevezését is.

Hirdetés
FORRÁSGFXBench
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.