A MIUI 9 múlt héten a Xiaomi Mi 5X-szel együtt debütált és egy héten belül hivatalosan is megkezdik Kínában a készülékekre történő kiadást. Az első két telefon, mely meg fogja kapni az új verziót, az a Xiaomi Mi 6 és a Xiaomi Redmi Note 4X lesz, a felhasználóknak csak augusztus 11-ig kell várni.

A következő turnus augusztus 25-én jön, 12 telefon fogja megkapni a MIUI 9-et. Ezek a következők: Mi MIX, Mi Note 2, Mi 5, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5c, Mi Max, Mi Max 2, Mi 4s, Mi 4c, Redmi 4X.

A frissítés harmadik hulláma szeptemberben lesz, ekkor a többi Mi és Redmi mobil kapja meg (nem listázták), kivéve a Xiaomi Redmi 2A és a Redmi 1/1S.

A frissítés egyelőre Kínában lesz csak elérhető, a Xiaomi ígérete szerint hamarosan szállítják a globális verziót is. A képen és a felsoroltak között nem szereplő készülékek sorsa egyelőre nem tisztázott, nem tudni, hogy bővül-e még újabb modellekkel.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

2 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.