A Moto G6 Play egyike azoknak az okostelefonoknak, amelyeket tavasszal tervez kiadni a vállalat. Korábban már írtunk ezekről a mobilokról, ezúttal a Moto G6 Play-ről árulkodnak valós képek.

A készülékről élőképek szivárogtak ki, amelyeken egy vonalzó segítségével szemléltetik a telefon méretét, valamint a tartozékok is feltűnnek az egyik fotón. A képekből ítélve a Moto G6 Play minden bizonnyal rendelkezik majd 3,5 mm-es jack csatlakozóval és egy microUSB porttal. Előzetes pletykák szerint Qualcomm Snapdragon 430-as chipset lapulhat majd benne, melyhez 3 vagy 4 GB RAM társul, valamint 32 GB vagy 64 GB belső memória választható.

A Moto G6 Play kijelzője a trendnek megfelelően 18:9-es és 5,7 hüvelykes lesz, a hátlapi kamera 16 megapixeles lesz, illetve az ujjlenyomat-olvasó is a hátlapon kap helyet. A futtatott rendszer minden bizonnyal Android 8.0 Oreo lesz. A Moto G6 Play mellett tavasszal még bemutatkozhat többek között a Moto G6 és a feljavított Moto G6 Plus is.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: