Nem azért mert talált egy jobbat, hanem mert muszáj volt neki. Ma délelőtt volt az új amerikai elnök beavatása, így Trump elnöknek meg kellett válnia szeretett androidos mobiljától, ami elvileg egy Samsung Galaxy okostelefon volt.

A The New York Times szerint Trump egy sokkal biztonságosabb, titkosított készüléket használ most, amit a titkosszolgálat is jóváhagyott. Emellett új telefonszáma is van, ezt az elnökhöz közel álló személyek erősítették meg.

Trump nem szokott emailezni, gondolatai megosztására a Twittert használta androidos mobilján, melyen az elmúlt időszakban igencsak elérhető volt, riporterektől, vezetőktől és politikusoktól fogadott hívásokat. Most már változik a helyzet.

Azt nem tudni, hogy Trump BlackBerry mobilt kapott-e vagy esetleg mást…Obama megválasztásakor megtarthatta BlackBerry mobilját, viszont limitált funkcionalitással bírt és igen kevés ember tudta a telefonszámát és az emailcímét (Obama végül egy titkosított iPhone-ra váltott 2016-ban). Ugyanez a helyzet a mostani elnökkel is, régi mobilját le kellett cserélnie egy újra, viszont azt nem tudni egyelőre, hogy mire.

Hirdetés
FORRÁSTheVerge
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Azt esetleg nem lehet tudni, hogy mi volt a pontos típusa annak a “szeretett androidos mobil”-nak?

Comments are closed.