Hirdetés

Hamarosan jön a Realme GT5 Pro, most kiderült, hogy a bemutató december 7-én lesz, ami a „lapkakészletbeli fölény és a tökéletes képek szimfóniája” lehet.

A mobil várhatóan a Snapdragon 8 Gen 3-as lapkával és telefotó kamerájához a Sony IMX890-es szenzorral érkezik, erre utalhatnak a fenti nagy szavak.

December 7-én jön a Realme GT5 Pro - promóciós plakát a bemutatóról

A gyártó a sajtóközleményben olyan megfogalmazásokkal élt, mint például, hogy a mobil „új mércét állít fel a telefotós képminőség terén”, illetve, hogy a GT5 Pro lesz az első telefon, ami a legújabb Qualcomm lapkát a Sony IMX890-es érzékelőjével párosítja.

A Realme az egyesült államokbeli ArcSoft céggel fogott össze, hogy továbbfejlesszék az eszköz fotós képességeit, a szoftvercég pedig segített is a szemantikai érzékelés, a képminőség javítása és az utólagos megvilágítás terén.

A Realme GT5 Pro a kínai Shenzhenben mutatkozik be, helyi idő szerint délután 2-kor. A nemzetközi megjelenésről nem tett említést a sajtóközlemény.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.