Hirdetés

Snapdragon 8 Gen 2-vel jön a Realme GT5, a Realme elnöke szerint az eddigi Snapdragon 8 Gen 2-es mobilok nem igazán érték el a teljesítmény határát.

A pletykák után immáron hivatalos, hogy Snapdragon 8 Gen 2-t kap a Realme GT5, a Digital Chat Station szerint pedig 24 GB memóriával fog párosulni.

Snapdragon 8 Gen 2-vel jön a Realme GT5 - a plakát

Egyelőre a Red Magic 8S Pro+ rendelkezik ennyi RAM-mal, de továbbiak érkeznek. A méreten kívül az is sejthető, hogy LPDDR5X fajtát kaphat és UFS 4.0 tárhelyet.

A telefon két verzióban jöhet, az egyik 4600 mAh-s akkuval, amit 240 wattal lehet tölteni, a másik pedig 5000 mAh-s aksival, viszont csak 150 wattos töltéssel.

A GT5 nevét már rég megerősítették, de a pletykák egy GT5 Próról is szólnak, periszkóp zoom kamerával, 64 megapixeles OV64B szenzorral, az 50 megapixeles IMX9-szériás, 1/1.4 hüvelykes főkamera és a 8 megapixeles ultraszéles érzékelő mellett. A kijelző 6,74 hüvelykes AMOLED panel lehet, 1.5K felbontással, 144 hertzes frissítési rátával.

Ezek persze a nem hivatalos információk, de a megjelenéshez közeledve bizonyára érkeznek majd a Realme-től kisebb-nagyobb részletek.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.