Periszkóp kamerával jöhet a Realme GT5 Pro, ami várhatóan Snapdragon 8 Gen 3-at kap majd.

A Digital Chat Station posztolta a Webión a kamerát illető részleteket, amikből megtudhatjuk, hogy vélhetőleg egy OmniVision OV64B 64 megapixeles szenzort kap a mobil periszkóp kamerája 3-szoros optikai zoommal, ami kevesebb, mint a periszkóp kamerák általában, amik 5-10-szeres zoommal szoktak jönni, így érdemes fenntartásokkal kezelni az információt.

De ez még nem minden, hiszen a főkamera a Sony IMX9-es 1/1.4 hüvelykes érzékelője lenne, optikai stabilizálással. Érdekes módon a pletykált OnePlus 12 is ezekkel a kamerákkal érkezne, a Hasselblad-féle jóságokkal, amiket a Realme nem kap meg. Ez persze nem meglepő, hiszen az Oppo, Realme és a OnePlus egyre jobban közeledik egymáshoz, egy csomó alkatrészen is osztoznak.

Ennyit tudunk egyelőre a GT5 Próról, ami inkább valódi csúcsmobil lenne az olcsóbb GT5-höz képest, ami 6,74 hüvelykes 144 hertzes OLED kijelzővel, 50 megapixeles optikai stabilizátoros főkamerával, 8 megapixeles ultraszéles kamerával, 2 megapixeles makro egységgel, kétféle akkumérettel és töltési sebességgel jönne: 4600 mAh 240W-os töltéssel vagy 5200 mAh 150W-os töltéssel.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.