Hirdetés

Periszkóp kamerás Realme mobil jöhet, a gyártó legutóbb 2020 májusában mutatott be egy periszkóp kamerás telefont, a Realme X3 SuperZoomot.

Hosszú kihagyás után ismét periszkóp kamerás Realme mobil jöhet, a gyártó által posztolt képen egy kör alakú kamerasziget látható, valószínűleg a főkamera és az ultraszéles kamera alatt a szögletes lencse mögött egy periszkópos telefotó kamerát kaphatunk.

Periszkóp kamerás Realme mobil jöhet - a Realme posztja

A Realme nem osztott meg egyéb részleteket a kamerát vagy a mobilt illetően, a leírással viszont az iPhone 15 Pro Maxra tett egy utalást, ami úgy hangzik, hogy nem csak a Max tud zoomolni. Az iPhone 15 Pro Max a széria életében elsőként és egyelőre egyedüliként kapott tetraprizmás periszkóp telefotó kamerát, ami 5-szörös optikai zoomra képes. A pletykák szerint jövőre az iPhone 16 Pro is kap tetraprizmás periszkóp kamerát.

Realme fronton a GT5 Pro lehet az a mobil, ami megkapja az új kamerát. A pletykák szerint Snapdragon 8 Gen 3-mal és 64 megapixeles telefotó kamerával érkezhet, ami egy OmniVision OV64B szenzor lehet.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.