A BlackBerry Mobile Twitter oldalán hívta fel a figyelmet arra, hogy bizony az ő megjelenésükre is számítani kell az eseményen. Egészen pontosan két nappal az MWC kezdete előtt, február 25-én tartanak sajtóeseményt, melyen egy remélhetően elfogadható árú QWERTY billentyűzetes készüléket mutatnak be.

A BlackBerry már a TCL fennhatósága alá tartozik, ahogy az Alcatel is. A netezők a telefont Mercury-nak keresztelték, de vélhetően a valódi névnek semmi köze nem lesz ezen megnevezéshez. A képen konkrétan az egész készülék elénk tárul, a készülék USB-C portot kap és a már említett fizikai billentyűzetet, ahol a szóközbe lesz beépítve az ujjlenyomatolvasó.

BlackBerry Mercury render

Az eddigi pletykák alapján a következőket tudhatjuk: 4.5 inches 4:3 képerarányú kijelzőt kap, de a felbontásáról nincs hír. A processzor Snapdragon 625 lesz és 3 GB RAM fogja segíteni a folyamatok lebonyolításában. A hátlapon egy 18 megapixeles kamera foglal majd helyet és jack csatlakozót is kapunk.

Minden bizonnyal mi is meglátogatjuk majd a BlackBerry standját és tüzetesebben megvizsgáljuk az új jövevényt. Addig is iratkozzatok fel YouTube csatornánkra!

Hirdetés
FORRÁSAndroidHeadlines
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook