A Samsung majdnem kész, hogy útnak indítsa a Galaxy Note FE névre hallgató készüléket, ami lényegében a Samsung Galaxy Note7 refurbished verziója. Korábban Note7R néven emlegették, de most egy új dél-koreai riport szerint Note FE lesz a megnevezés.

Koreában a Note FE július 7-től lesz a hírek szerint kapható, egy héttel később az eredeti tervekhez képest. Ennek oka az lehet, hogy a Samsung 300.000 helyett 450.000 darabot szeretne készen látni az indulásra. A Galaxy Note FE lesz az első okostelefon ebben a szériában, melyen előre telepítve lesz a vállalat saját asszisztense, Bixby. Noha külön dedikált gombot nem fog kapni, a Bixby kezdőlap megtalálható lesz az első lapon.

A javított Note7-et 700.000 won környékére árazzák, ami nagyjából 170.000 Ft-nak felel meg, arról viszont továbbra sincs hír, hogy a mobil csak az anyaországban lesz kapható, avagy globálisan értékesítésre kerül.

Szerintetek mit jelent az „FE”?

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

3 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.