A BlackBerry Mobile bejelentette új okostelefonját, a KEYone-t ma a barcelonai Mobile World Congressen.
Az okostelefonon a legújabb, 7.1-es Google Android Nougat operációs rendszer fut. Ez a készülék tökéletes azoknak, akik rendszeresen írásban kommunikálnak, ugyanis a 35 gombos billentyűzet nagyban segíti az írást. Az érintésérzékeny, érintőpadként is funkcionáló fizikai gombsor segíti a hatékony munkavégzést és egyben egyedülálló felhasználói élményt is biztosít.

A telefon főbb adottságai:

BlackBerry intelligens billentyűzet

Az intelligens billentyűzetnek köszönhetően hatékonyabban gépelhetünk a telefonon, például a szavak a gyors beszélgetéshez könnyen beilleszhetők. A gombsor érintőpadként is használható, amellyel görgethetünk, illetve kijelölhetünk szövegrészleteket.

Ujjlenyomat-olvasó

Az ujjlenyomat-szenzor nem csak a gyors bekapcsolásnál és feloldásnál funkcionálhat, hanem a jelszótárolóhoz való hozzáférésnél és a vásárolásoknál is. Az olvasó a fizikai gombsor szóköz billentyűjében található.

Csúcskategóriás kamera

A KEYone 12 megapixeles kamerát kínál nekünk, az iparág egyik legjobb kameraszenzorát kapta meg, így a készített fotók gyönyörűek még gyenge fény mellett is.

Borotvaéles képű kijelző

A telefon 4.5″ képátlóval rendelkezik, érintője egyedi 3:2 képarányú, valamint 1620×1080 pixeles felbontásával részletgazdag képeket kaphatunk. A kijelző karcmentes üvegből készült, valamint különleges zsírtaszító bevonatot kapott, ami védi a szennyeződésektől és az ujjlenyomatoktól.

Bővíthető memória

Akár 2 TB-ig bővíthető a készülék, ugyanis a KEYone akár 2 TB-os micro SD-kártya befogadására is képes.

Hosszú élettartamú akkumulátor

A KEYone-ban található a BlackBerry-k közül a legnagyobb akkumulátor. 3505 mAh teljesítményű akksija 24 órás folyamatos használatot kínál, legyen az internetezés, filmnézés, vagy éppen játék. Természetesen a készülék megkapta a QuickCharge 3.0 gyorstöltő technológiát is, amellyel pillanatok alatt feltölthető.

Android™ for Work and Google Play™ for Work

Lehetővé teszi vállalati környezetbe való gyors, egyszerű és biztonságos integrálást.

DTEK™ BlackBerry App

Lehetővé teszi az operációs rendszer és az appok automatikus monitorozását, továbbá nyomon követi az alkalmazásokat is, valamint figyelmezteti a felhasználót, ha valami fényképet vagy videót készít a tudta nélkül, bekapcsolja a mikrofonját, üzenet küld, vagy az elérhetőségeit akarja elérni.

A KEYone további funkciókkal és adottságokkal is rendelkezik még, mint például a BlackBerry Hub, programozható BlackBerry nyomógomb, gyors biztonsági javítás, erős hardver, biztonságos bootolási eljárás, megerősített androidos operációs rendszer, FIPS 140-2-nek kompatibilis teljes lemez titkosítás, valamint a vállalati mobilkommunikáció teljes körű támogatása.

A BlackBerry KEYone tavasztól lesz elérhető Magyarországon a hazai hivatalos forgalmazónál, a BerryBoltban. A készülék bruttó 599 eurós fogyasztói áron lesz elérhető, a magyarországi árakról még nincs információnk.

Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: