Noha az idei MWC-n a Samsungnál a Galaxy Tab S3-é a főszerep, lehet hogy más újdonságot is láthatunk majd. A Samsung Galaxy J7 (2017) nemrég jelent meg a GFXBench oldalán (SM-J727A), így néhány infót megtudhattunk róla.

Az oldal szerint 5.5 inches HD felbontású kijelzőt kap majd, valamint Exynos 7870 chipsetet (8×1.5 GHz), Mali-T830 grafikus gyorsítót, továbbá 2 GB RAM-ot. Ebben megegyezik a már bemutatott Galaxy A3 (2017)-tel, a különbség itt a képátlóban keresendő, illetve dizájnban.

A belső tárhely a Galaxy J7 (2017)-ben 16 GB lehet, a kamerák pedig 8/5 MP-esek lehetnek. Más források rebesgetnek 13 MP-es hátlapi kamerát is, így ez még nem egyértelmű. A rendszer itt már Android 7.0 Nougat lesz.

Vélhetően lesz Snapdragon és Exynos változat is a készülékből, hisz korábban a Geekbench oldalán Snapdragon 625 chipsettel jelent meg a mobil. Az akkumulátor 3000 mAh lehet, ami lehetne több is, ha figyelembe vesszük a képátlót.

Az árról és elérhetőségről nincsenek információk. A tippek szerint őt is láthatjuk majd az MWC-n, de ez véglegesen úgyis ott fog kiderülni. A Tab S3 biztos, illetve lehet, hogy lesz egy rövid videó is az érkező Galaxy S8-ról.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.