A pletykák szerint a Sony legalább kettő új okostelefont fog bemutatni a február végi Mobile World Congress-en. Az egyik készülék az Xperia XZ (2017) lehet, melyről korábban már kiszivárgott egy homályos fotó, a másik pedig a jelenleg „New Xperia X” néven ismert modell.

A fenti kiszivárgott fotón látszik, hogy a készülék nem csak oldalt, hanem alul/felül is vékony kávákkal bír, határozottan kisebbek a horizontális kávák, mint a mostani modelleknél. A készülékről semmi mást nem tudunk, csak azt, hogy egy igen vékony készülékről lesz szó, szintén vékony kávákkal. A képen sajnos nem vehető ki jól a hashtag, pedig ha az látható lenne, lehet hogy egy infóval több jutna.

Még egy hónapot várni kell a Sony bemutatójáig, kíváncsiak vagyunk, hogy mit hoz a fanoknak a japán gyártó. Mostanság eléggé rendszertelen a helyzet a Sony-nál, a szeptemberi Xperia XZ megjelenése teljesen indokolatlan volt, hisz minimális különbséggel ugyanazt tudja, mint az Xperia X Performance. Az MWC-n ott leszünk mi is és mint a legtöbb kütyübolond, várjuk a Sony újdonságait is.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook

2 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.