Sokan kértétek, hogy csináljunk egy videót, amiben bemutatjuk, hogy milyen újdonságok vannak az Android 7.0 Nougat rendszerben. Sajnos nincs nálunk Nexus készülék, hogy a stock androidon mutassuk be ezeket nektek, de egy Galaxy S7 viszont volt nálunk, így elkészülhetett a videó.

Néhány szóban: a Galaxy S7 és S7 edge az Android Nougat frissítéssel megkapta a Note7-nél megismert Grace UX (Samsung Experience) felületet. Ezzel együtt jött az átdolgozott beállítások menürendszer, az eszköz karbantartása, illetve többek között a kékfény szűrő. A rendszer már natívan támogatja az osztott képernyőt (ami a Samsungnál nem újdonság), de most már a legtöbb app támogatja is. Ezen felül átalakították az értesítési központot, bejöttek az új energiagazdálkodási lehetőségek, változtatható a kijelző felbontása, valamint a kameraszoftver is új felületet kapott.

A rendszer érezhetően gyorsabb, viszont akkumulátorban nem lett jobb a Galaxy S7, sőt rosszabb lett.

Remélem, hogy hasznosnak találjátok a videót, ha igen és szeretnél hasonlót látni, akkor iratkozz fel YouTube csatornánkra 🙂

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.