Hirdetés

Pár nappal ezelőtt eléggé felkapott hír lett, hogy egy hold emoji segítségével előhívható a Messenger Sötét módja. Az új funkciók mindig az alkalmazás fejlesztőjétől függenek, azt még nem tudni, hogy mikor lesz hivatalosan is elérhető a Messenger Sötét mód, vagy hogy ezt mikor vezetik be a Facebooknál is, de most nem is erről van szó, hanem egy konkurens üzenetkezelőről, a szintén nagyon népszerű Viberről.

A Viber pár nappal ezelőtt küldött egy értesítést, hogy új funkció, elérhető a Sötét mód és itt nem is kell trükközni, emojikat küldözgetni, ezt a legfrissebb Viber verziónál mindenki meg fogja találni a Beállításokon belül.

Ha esetleg neked nem dobta fel az app ezt a lehetőséget, akkor irány a Viberen belül a További fül alul, azon belül a Beállítások és a Megjelenés menüpont. Itt fogjátok megtalálni a Sötét módot, amit ki/be lehet kapcsolgatni igényeinknek megfelelően. Ha nincs meg az opció, nézd meg, hogy a Play Áruházból a legfrissebb verziót töltötted-e le (nekünk 10.2.0).

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.