Ha otthon vagy, nézz rá a hálózati routeredre. TP-Link van rajta? Elképzelhető…a gyártó ugyanis eddig hálózati eszközeiről volt híres, viszont nemrég beszállt a mobiliparba is.

Még idén bemutatkozott első három okostelefonja, a Neffos C5, C5L és C5 Max. Tegnap viszont a 2016-os IFA keretein belül megjelent két újabb készüléke a gyártónak, a Neffos X1 és X1 Max.

neffos-x1Specifikációkat tekintve mindkét készülék MediaTeK Helio P10 chipsettel, 4 GB RAM memóriával és 64 GB belső (bővíthető) tárhellyel rendelkezik. A TP-Link 2 GB és 3 GB RAM-mal megáldott modellt is meg fog jelentetni, így mindenki megtalálhatja a neki kedvezőt. A Neffos X1 5 inches HD felbontású kijelzőt kapott, míg az X1 Max nevéből adódóan nagyobb, 5.5 inches FHD megjelenítővel rendelkezik. Mindkét készülék kijelzője szinte széltől szélig tart. A készülékek 13 megapixeles hátlapi kamerát kaptak f/2.0 rekeszértékkel, illetve 5 megapixeles előlapi kamerát.

neffos-x1-3 neffos-x1-4

A TP-Link Neffos X1 2.250 mAh akkut kapott, míg az X1 Max 3.000 mAh kapacitású teleppel rendelkezik, mely 400 óra készenléti és 13 óra beszélgetési időt biztosíthat.

neffos-x1-6

A készülékek ára 199€ és 249€ lesz, ami átszámolva ~62.000 Ft és ~77.000 Ft lesz járulékos költségek nélkül, még idén, az utolsó negyedévben megvásárolhatók lesznek. Szerintetek van értelme a TP-Link-nek beszállni a mobilpiacra?

https://www.youtube.com/watch?v=bSd95RN_FJQ

Hirdetés
FORRÁSTP-Link
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

  1. Az X1 és X1 Max készülékekben nem teng túl a különlegesség, sőt ilyenből van elég a piacon. Nem mondom, hogy rossz készülék, de egy tp-link nem egy húzó név, hiába az egyik legelterjedtebb router márka.

Comments are closed.