Múlthéten a Meizu vezérigazgatója, Jack Wong bejelentette, hogy dolgoznak egy új készüléken, név szerint a Meizu X8-on, amit szintén egy Snapdragon 710-es lapka fog hajtani. Ugyanez a processzor található meg a Xiaomi nemrég bemutatott Mi 8 SE mobiljában is, a világon ez az első mobil a Qualcomm új procijával.

Wong most új dolgokat mondott az érkező Meizuval kapcsolatban, elmondásai alapján egyértelműen azt szeretné,  hogy nagyobb figyelem forduljon a készülékük felé.

Egyszerűen azt mondta, hogy a Meizu X8 jobb lesz min a Xiaomi Mi 8 SE, illetve a kijelzője is nagyobb lesz. Árazással kapcsolatban annyit mondott, hogy 2000 yuan (kb. 85.000 Ft) alatt lesz, összehasonlítva a Mi 8 SE 1799 yuannál (kb. 76.000 Ft) indul.

A Meizu az X-szériával az MX-et szeretné lecserélni, amiben az utolsó megjelent készülék a Meizu MX6 volt. Néhányotoknak ez az infó annyit ér, mint halottnak a csók, a CEO szerint az ő készülékük jobb lesz, de ez persze majd elválik.

Hirdetés
FORRÁSGSMarena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.