Néhány napja posztoltuk az első UMi Plus kicsomagoló videót, amit itt is láthattok lentebb. A felső-középkategóriás okostelefon ára ellenére kiváló teljesítményre képes és ez az előrendelési számokban is megmutatkozik.

A bemutató óta 64.000 előrendelés érkezett az UMi Plus-ra, amivel a vállalat kifejezetten elégedett. Az első szállítmány szeptember 30-án indult útjára.

Az egyik tényező, mely beleszólt ebbe az előrendelési mennyiségbe, az a 70 dolláros kedvezmény, amit az emberek az UMi weboldalán keresztül igényelhettek. Az okostelefon Helio P10 chipsettel, 4 GB RAM-mal és 32 GB tárhellyel érkezik. 4000 mAh akkumulátorával akár két napig is bírja, a hátlapon egy 13 megapixeles PDAF fókuszos Samsung kamera található, a készülék fém házzal is dicsekedhet.

umi-plus-tech2-3A 70$-os kedvezmény szeptember 30-ig tartott, mától visszatér a készülék a rendes árához, tehát 219.99$-ra (ÁFA-val: ~78.000 Ft). Akit érdekel az UMi újdonsága, kattintson IDE.

Hirdetés
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.