November 2-án új HTC okostelefont mutathat be a vállalat. A pletykák szerint a HTC U11 Plus várhatóan egy 5.99 hüvelykes, 1440 x 2880 képpontos,18:9 képarányú kijelzővel rendelkezik majd.

A HTC U11 ez év májusában debütált, várhatóan a Plus változat és a standard verzió között fedezhetünk majd fel hasonlóságokat. Az U11 egy 5,5 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. Ez a méret sem kicsi, de egy vékonyabb káva kivitelezésével teljesen korrekttül nézhet majd ki az új készülék a 6 colos képátlóval. Erre a példa az LG V30, amely szintén 6 hüvelykes kijelzővel bír, de mégis hasonló az U11-hez, hiszen a vékonyabb kávák nagyobb kijelzőt eredményeznek, de maga a telefontest ugyanakkora.

HTC U11

A HTC U11 Plus tehát egy nagy akkumulátorral, 6 colos kijelzővel és csúcskategóriás belsővel készen áll felvenni a versenyt a Samsung Galaxy S8, a Google Pixel 2 XL és a fent említett LG V30 készülékekkel.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: