Hamarosan hivatalosan is bemutatja új csúcsmodelljét a HTC, ám ahogy az lenni szokott, már folyamatosan szivárognak az információk róla. Elsőként a főbb műszaki paraméterek láttak napvilágot az U 11 néven érkező készülékről. Ezek alapján Snapdragon 835-ös processzorra, 6 GB RAM-ra, 5,5 hüvelykes QHD kijelzőre és 12 megapixeles Ultrapixel kamerára számíthatunk. Most egy újabb érdekesség derült ki, miszerint a telefon 3D hangrögzítésre lesz képes, köszönhetően az összesen négy mikrofonnak.

Ezeket az elő- és hátlapon, valamint az alsó és felső élen helyeznek el, ezzel megoldva a 360 fokos “hallást”. Ezt elsősorban a videófelvételnél lehet majd kihasználni és ez lehet az egyik olyan tulajdonsága az U 11-nek, amellyel a HTC szeretné magára vonni a figyelmet a Galaxy S8, a G6 és a többi prémium eszköz között. Az információ hitelességét nagyban növeli, hogy az az egyik jól ismert HTC fejlesztőtől és bennfentestől származik, aki LlabTooFer néven ismert. Ráadásul már csak egyet kell aludnunk az igazsághoz, mivel május 16-án hivatalosan is bemutatkozik az újdonság.

Hirdetés
FORRÁSAndroid Headlines
Több mint egy évtizede foglalkozom telekommunikációval, számos területén dolgoztam már, de bármerre is vitt az utam, az újságírástól nem tudtam és nem is akarok szabadulni.

1 hozzászólás

Comments are closed.