Hirdetés

A szivárogtatók korábban már híresztelték az Apple 30W-os GaN töltőjének érkezését, most úgy tűnik, az iPhone 14 Prók támogathatják a 30W-os györstöltést.

Az iPhone 14 Prók támogathatják a 30W-os györstöltést, egyre több az erre utaló jel. Az Apple várhatóan bemutat egy 30W-os GaN töltőt is, amivel ezt a lehetőséget ki lehet majd használni.

A hírek szerint a Pro és a Pro Max csak 0% környékén fog 30W-tal tölteni, átlagosan 27-25W közötti töltéssel lehet számolni.

30W-os gyorstöltést támogathatnak az iPhone 14 Prók

Az Apple jelenleg is árul GaN töltőket a MacBookokhoz, például a most megjelent M2-es MacBook Airhez vagy a tavalyi 16 hüvelykes modellekhez. Ezek azonban USB-C kábellel érkeznek, míg az idei iPhone széria marad a Lightning csatlakozónál, ez várhatóan jövőre változik meg.

Ha abban reménykednénk, hogy az új töltő a doboz tartalmát képezhetni, ne tegyük, hisz minden bizonnyal külön kell majd megvásárolnunk.

Szerintetek érdemes lenne gyorsabb töltésre váltania az Apple-nek?

A kiemelt kép forrása: 9to5mac.com

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.