Hirdetés

A Samsung várhatóan jövő év elején fogja leleplezni új zászlós készülékeit a Galaxy S10 szérián belül. Az eddigi cégközeli pletykák szerint több modell is várható, lesz egy belépőszintű Galaxy S10 Lite, egy sima S10, egy S10 Plus és egy 5G-s verzió.

Utóbbival kapcsolatban röppentek fel a hírek, hogy a készülékbe 12 GB RAM kerülhet, amire eddig még nem volt példa a mobilok történelmében. Nem lenne jobb ötlet szoftvert optimalizálni a RAM növelése helyett? Akárhogy is, természetesen a plusz RAM-ért senki nem fog panaszkodni, csupán én tartom már kicsit szürreálisnak ezt a mennyiséget. Ugyanígy az 5G-s Galaxy S10-zel kapcsolatban mondogatják, hogy 512 GB és 1 TB tárhellyel is piacra dobhatják, előbbi nem lenne meglepő, hisz a Galaxy Note9-ből is van már 512 GB-os verzió.

Az 5G-s modell hátlapjára a hírek szerint 4 kamera fog kerülni (csak úgy, mint a Galaxy A9-nél), a Galaxy S10 Plus pedig 3 kamerát kap a hátlapján (hasonlóan a Galaxy A7-hez), mindemellett pedig kerámia borításra lehet számítani.

A Galaxy S10 Plus előlapján egy 6,44 hüvelykes, a Galaxy S10 esetében pedig egy 5,8 hüvelykes kijelzőt fogunk találni, érkezik színátmenetes variáns is, Amerikában a Snapdragon 8150 fogja hajtani őket, Európában pedig az Exynos 9820-ra lehet számítani.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.