Van különbség, ha egy mobiltelefon hivatalos vagy nem hivatalos viszonteladónál kapható, ez igaz az árra és a garanciára is. Míg a „szürkeimportos” termékekre csak forgalmazói garancia van, tehát a szervizelést nem a gyártó, hanem a forgalmazó intézi, addig a hivatalos viszonteladóknál vásárolt termékekre gyártói garancia van.

Az LG V40 ThinQ nem egy mai fecske, hisz már bemutatták az utódját, a V50 ThinQ-t is, ám az LG mégis úgy döntött, hogy hazánkban is elkezdik forgalmazni a V40-et, elsőként az Extreme Digital oldalán bukkant fel, mint rendelhető termék.

A tavalyi hardverrel (Snapdragon 845) felszerelt LG okostelefon 6/128 GB-os kiszereléséért potom 349.990 Ft-ot kérnek el, ami elképesztően sok, tekintve, hogy ennyiért már hazaviheted a gyorsabb, szebb kijelzőjű és jobb kamerájú Galaxy S10-et is. Az LG V40 ThinQ a nem hivatalos viszonteladók kínálatában már régóta elérhető, így aki erre a készülékre vágyott, az valószínűleg már beszerezte, hisz ezeknél az üzleteknél már 230.000 Ft-ért is elvihető (a 64 GB-os modell) és valószínűleg az átlagfelhasználóknak nem fog megérni 120.000 Ft felárat a gyártói garancia.

Az LG helyében én már a V50 és a G8 piacra dobását tervezném, gyári garanciával, ennyiért jó eséllyel senki nem fog venni LG V40-et.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.