2017 decemberében a Qualcomm leleplezte a Snapdragon 845-öt és ugyanezen az eseményen a Xiaomi elnöke, Lei Jun megerősítette, hogy a vállalat új zászlósa – az MI 7 – Snapdragon 845-tel lesz felszerelve.

Mivel a Xiaomi is jelen van az idei MWC kiállítói között, ezért valószínű, hogy mutatni fognak valami újat is. A Mobile World Congress a világ egyik legnagyobb tech eseményei közé tartozik, így nem tartjuk valószínűnek, hogy a Xiaomi “csak” egy Mi Max 3-at mutat be, sokkal életszerűbb az Mi 7 leleplezése.

Lei Jun korábban arról is beszélt, hogy a Xiaomi Mi 7-et a kínai holdújév környékén fogják leleplezni, ami idén február 16-ra esik. Simán elképzelhető, hogy a két héttel később induló MWC ad otthont a bemutatónak. A vezérigazgató elmondása szerint a Xiaomi 2018-ban ráfókuszál a mesterséges intelligenciára, pont úgy mint a többi gyártó. A Xiaomi Mi 7 dupla hátlapi kameráját is valószínűleg AI fogja segíteni, illetve ez lehet a vállalat első telefonja vezeték nélküli töltéssel.

Az MWC-n mi is ott leszünk, ha bemutat valamit a Xiaomi, arról mindenképp beszámolunk!

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.