Hirdetés

A Honor pár nappal ezelőtt bejelentette hivatalos jelenlétét a barcelonai Mobile World Congressen, ráadásul február 26-án egy igazi csúcskészüléket fognak leleplezni.

Kínában még tavaly augusztusban mutatták be a Magic3 szériát, ami nem jelent meg a globál piacon és ezt csak a „The Power of Magic” mottó miatt írom le, ami a meghívó plakátján áll. Tehát én mindenképp egy Magic szériás okostelefonra számítok, de valószínűleg egy új mobilt láthatunk bemutatkozni, ugyanis a Magic3 szériában Snapdragon 888 és 888+ dolgozik, a Weibóra felkerült plakáton pedig a Snapdragon 8 Gen 1 szerepel, a Qualcomm legújabb, legerősebb processzora.

Ha tippelnem kéne, akkor a Honor Magic V névre hallgató hajlítható kijelzős okostelefont fogják bemutatni, de lehet, hogy meglep minket a gyártó és egy egészen más csúcskészülékkel rukkolnak elő. Február 26-án kiderül!

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.