A napokban elég sok szivárgás történt a 2018-ra szánt Samsung Galaxy A8 és A8+ okostelefonok kapcsán. Az eddigi hírek szerint a vállalat felzárkózna az S-szériához a népszerű A-szériával is, így a számozáson változtatnak.

A legnépszerűbb Galaxy A5 jövőre Galaxy A8 (2018) néven fog debütálni, illetve lesz egy nagyobb modell, ami az A7 helyett az A8+ (2018) nevet kapja. Sajnos a belépőszintű A3-ról nincs információnk.

https://www.youtube.com/watch?v=6oALe6h6oyQ

Felkerült az internetre egy minőségi hands-on videó, ahol teljes valójában láthatjuk a két okostelefont. Az eredeti videót természeteseten törölték, azonban tudjuk, ami az internetre egyszer felkerül, az örökre ott is marad.

Mindkét készülék ívelt sarkokkal bíró Infinity Display kijelzőt fog kapni, a hangszóró marad mindkét esetben a jobb oldalon, az egyik jelenetben vizesen láthatjuk a telefonokat, tehát minimum IP67, de inkább IP68 tanúsítványra lehet számítani.

Hardveres fronton Exynos 7885-ös rendszerchipet, 4 GB RAM-ot, 32 GB tárhelyet említenek mindkét modellnél, az akkumulátor az A8-ban 3000 mAh lesz, az A8+-ban pedig 3500 mAh.

Az előlapon 16 + 8 MP-es (f/1.9) duál kamerára lehet számítani, ami a portré mód miatt fog kelleni. A két mobil várhatóan a 2018-as CES keretein belül fog bemutatkozni, ha érdekel a dizájn és a tulajdonságok, akkor katt a fenti videóra.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.