A Samsung Magyarország segítségével lehetőségünk adódott arra, hogy megköszönjük nektek a támogatást és hogy ilyen hamar meglett az 50.000 feliratkozó a YouTube-csatornánkon.

Zsolttal büszkék vagyunk az elért eredményeinkre, és mivel az 50K egy igen szép nagy, kerek szám, ezért úgy döntöttünk, hogy a tét is nagy lesz: kisorsolunk egy kártyafüggetlen Samsung Galaxy A8 (2018) típusú okostelefont köztetek.

Minden további részlet a fenti videóban és annak leírásában, de ha nem akarod megnézni a videót, akkor dióhéjban a történet: a játékhoz a gleam.io rendszerét hívjuk segítségül. Ez egy pontgyűjtő rendszer, teljesíteni kell a kötelező kritériumokat és ha több pontot gyűjtenél, arra is van lehetőség opcionális feladatokkal. Egyedüli kötelező feladat, hogy kövesd be a Samsung Magyarország és a Tech2.hu Instagram oldalát és YouTube csatornáját.

JELENTKEZNI A JÁTÉKRA ITT TUDSZ!

A játékra 2018. március 19. 19:00-ig lehet jelentkezni, a sorsolás pedig aznap, 20:00-kor lesz. Ez nem kamu, a videóban is a kezemben fogtam a telefont, ez nem olyan, mint a több ezer magyart átverő Tesla nyereményjáték.

Mindenkinek sok sikert kívánunk és köszönjük, hogy velünk vagytok!

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.