A Samsung saját keret nélküli megoldását az Infinity Display fantázianévvel illeti és ezt először a Galaxy S8 és S8 Plus készülékekben láthattuk. Azóta megjelent a Galaxy Note8, ami ugye még drágább mobil, de mi a helyzet a középkategóriával?

Arról már voltak korábban is hírek, hogy a Samsung Galaxy A széria jövő évi generációja is megkapja ezt a széltől szélig tartó formavilágot, azonban ez már egyre biztosabb, sőt inkább azt mondanám, hogy nagyon meglepődnék, ha nem az lenne.

A most felkerült fotón elvileg egy Samsung Galaxy A8 (2018)-ra való kijelzővédő üveget láthatunk, ami sok mindent elárul a telefonról. A Samsung az ívelt panelt nem hozza el az A-szériába, a kijelző inkább az LG G6 megoldására fog majd hajazni, a panel továbbra is flat marad, de a sarkok lekerekítettek lesznek, a keret pedig vékony.

Ezen kívül két érdekességet lehet még észrevenni: az egyik, hogy az előlapról eltűnt az ujjlenyomat-olvasó, ami vélhetően (a korábbi renderképek alapján is) a hátlapra kerül, a másik pedig, hogy a kijelző fölött két előlapi kamera kivágását láthatjuk.

A 2018-as A-szériáról már tudható, hogy biztosan lesz Infinity Display megoldással rendelkező modell, az viszont még nem, hogy mindegyikben ez lesz-e. Egy olyan hír is felröppent, hogy a Galaxy A8 és A8 Plus modellek kapják csak ezt meg, mint a Galaxy S8 és S8 Plus olcsósított változatai, viszont a többieknél még nem tudni.

A Galaxy A (2018) szériát várhatóan decemberben vagy januárban fogják bemutatni.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.