A Snapchat elérhetővé tette legújabb frissítését, melyben a filtereket turbózza fel elég látványos formában. Eddig rengeteg funkciót kapott már az app, így az egyszerű képküldős alkalmazásból mára már több funkcióval rendelkező “képküldős alkalmazás lett”, de a lényeg szerencsére nem változott. Ezt szeretné most már nyíltan lemásolni Zuckerberg is, először az Instagram-ban, most már a Messenger-ben is megoszthatunk napi sztorikat, így tudatva az összes közösségi platformon, mi is történik velünk nap, mint nap.

snapchat-world-lenses snapchat-world-lenses-2 snapchat-world-lenses-3

A frissítéssel tehát a filterek újultak meg, de nem kell aggódni, a kutyás megmaradt! A World Lenses (angolul ezeket Lenses-nek nevezték el, mi nem láttuk értelmét lencsére fordítani) most már nem az arcunkra / arcokra teszi fel ezeket, hanem közvetlen környezetünkre. Például szivárványt hányó felhő, hóesés, úszó szivecskék áradata, stb.

snapchat-world-lenses-4 snapchat-world-lenses-5 snapchat-world-lenses-6

Az aktiváláshoz nem kell mást tenni, mint amit eddig megszokhattunk, váltsunk át a hátlapi kamerára és hosszan érintsük meg a kijelzőt. Ezután kis kör alakú betöltés következik és meg is jelenik azonnal a számtalan újdonság.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook