Mark Zuckerberg, a Facebook megálmodója közölte a cég bevételeit. Az Instagram a Snapchat versenytásává vált. Amióta napvilágott látott az Instagram Stories funkció, azóta kétségkívül népszerűbb lett az Instagram. Mutatja is ezt a napi aktív felhasználók száma.

Snapchat

Mark Zuckerbeg elmondta, hogy 300 millió napi aktív felhasználóval rendelkezik az Instagram, ami közel kétszerese a Snapchat napi aktív használóknak. 2017 június közepén az Instagram Stories 250 millió napi aktív felhasználóval rendelkezett, így kevesebb, mint 5 hónap alatt 50 millió felhasználóval bővült.

Minek köszönhető a siker?

Marck Zuckerberg és társai egyre több figyelmet fordítanak az Instagramra. Több frissítést is kap az alkalmazás, viszonylag sűrűn. A frissítések elsősorban arra irányulnak, hogy az újításokat a Stories funkcióba építsék bele. Úgy látszik sikeres, mivel a Snapchatet már maga mögött tudhatja a vállalat. A Snapchat jelenleg 173 millió napi aktív felhasználóval rendelkezik. Az Instagram Stories 15 hónappal ezelőtt indult útnak.

Hirdetés
FORRÁS9to5mac
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: