Az egyik hivatalos kiegészítőket gyártó cégtől szivárgott ki egy kép, melyen a Nintendo Switch kettőhöz (Mini vagy Lite) készült tok látható. A BigBen évek óta készít a Nintendo termékeihez kiegészítőket, így eléggé megbízhatónak tűnik a most kiszivárgott fotó is.

Korábban a Nikkei japán lap is írt már róla, hogy a japán cég felújíthatja a Nintendo Switch hibrid konzolt. A Nikkei szerint a Nintendo egy olcsóbb és kisebb méretű Switch gépet adna ki és hasonlóan a 3DS termékcsaládhoz, lenne egy nagyobb és egy kisebb kijelzős, de hardver tekintetében megegyező konzol.

Így nézhetne ki a Switch Mini és a Switch

Múlt hónapban a kínai HonSon nevű kiegészítőgyártó oldalán jelentek meg „Nintendo Switch Mini” kiegészítők. Most viszont egy hivatalos Nintendo partner, az európai BigBen oldaláról szivárgott ki egy szilikontok fotója és csomagolása. A csomagoláson látható egy Nintendo Switch 2 felirat, illetve a tok formája is más, mint a jelenlegi Switch védőké.

A Nintendo nem kommentálta az ügyet. A Nintendo Switch rendkívül sikeres konzol, amire hamarosan teljesen új Pokémon, egy felújított Zelda és egy teljesen új Zelda játék is érkezik. Ha a Nintendo követi eddigi gyakorlatát, akkor valamelyik exkluzív játékának megjelenésével egyidőben dobja piacra az új konzolverziót is.

A fotókat a WinFuture tette közzé elsőként.

Hirdetés
FORRÁSWinFuture
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.