Hirdetés

Egyre közeledik az S23 széria megjelenése, most arról szólnak a pletykák, hogy új telefotó kamerát kaphat a Galaxy S24 Ultra.

Még meg sem jelent az S23 Ultra, már a 2024 év elejére várható utódjáról, az S24 Ultráról tudtunk meg többet a Samsung körökben jártas Ice Universe szivárogtatótól: valószínűleg a több, mint egy év múlva érkező csúcsmobilban a telefotó egységet egy periszkóposra cserélhetik, amit a 3-szoros zoom kamera is megkaphat.

Új telefotó kamerát kaphat a Galaxy S24 Ultra

A főkamera maradhat ugyanaz, mint amit az S23 Ultra kap, vagy csak minimálisan változik majd a forrás szerint. A hamarosan érkező S23 Ultra valószínűleg megtartja elődjének kamerahardverét ami a zoom optikákat illeti, azonban jobb színekkel dolgozik majd a feltunningolt AI algoritmusoknak köszönhetően.

Ezek alapján az S23 Ultra kisebb, az S24 Ultra pedig jelentős előrelépést hozhat majd a zoom optikák terén.

A főkamera a jövőre érkező modellben újul meg, az S23 Ultra 200 megapixeles szenzort kaphat, így ez kerülhet a 2024-es modellbe is, vagy ennek egy kissé továbbfejlesztett verziója.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.