A mai napon tartott sajtóeseményt a Honor amelyen leleplezték a 9X és 9X Pro mobilokat, de ezek mellett bemutatásra került a MagicBook Pro és a Band 5 is.

Honor MagicBook Pro

A MagicBook Pro 16,1 hüvelykes kijelzőt kapott 16:9-es képaránnyal és 1920 x 1080-as felbontással. A rendkívül keskeny káváknak köszönhetően állítólag kompaktabb, mint a többi 16 hüvelykes laptop.

Akár egy 8. generációs Intel Core i7-8565U jelzésű processzorral is kérhetjük, ami 40%-os teljesítményjavulást jelent a korábbi modellekhez képest. A grafikus teljesítményért pedig NVIDIA MX 250-es GPU felel. Memóriából 8GB-ot, tárhelyből pedig egy 512GB-os SSD-t kapunk.

A beépített akkumulátor 56 wattórás és a vállalat szerint 14 órán át képes működtetni a MagicBook Prót. Duál-antennás WiFi-t is találunk a gépben, mely 1733 Mbps-os letöltést tesz lehetővé a megfelelő hálózatra csatlakozva. A billentyűzet teljes kiosztású és háttérvilágítást is kapott, a webkamera a billentyűzetből emelkedik ki.

Árak (kínai jüanból átszámítva)

  • i5/8GB/512 – 232 ezer Ft
  • i7/8GB/512 – 262 ezer Ft
  • i7/16/1TB – 338 ezer Ft

Honor Band 5

A Honor Band 5 egy 0,95 hüvelykes színes AMOLED kijelzőt kapott, melynek pixelsűrűsége 282p. A Honor készített néhány új képernyőt is, amelyek jobban illeszkednek az egyes felhasználási módokhoz. Amivel igazán kitűnik kategóriájában az nem más mint, hogy képes a véroxigénszintünk mérésére.

Természetesen van benne 0-24 órás szívritmus figyelés, alvás monitorozás és nem kevesebb, mint hatféle alvás problémát is képes érzékelni.  Tízféle sportot képes aktívan mérni, például futás, kerékpározás, úszás és még néhány kardió edzés. 50 méterig vízálló, vagyis nyugodtan viselhetjük a medencében is, ha szeretnénk számon tartani az elégetett kalóriákat.

Két verzió kerül piacra, egy NFC-vel ellátott és egy olyan, amiből hiányzik ez a chip. 14 napos üzemidővel gazdálkodhatunk, mely kevesebb mint mondjuk a Mi Band 4 üzemideje, de ugye ott nincs véroxigénszint mérés sem.

8 ezer forintnak megfelelő jüanért hozható el az alapverzió, míg az NFC-s variáns 9 ezer forintnak megfelelő jüanba kerül. Július 29-én indul az értékesítés, három színben lesz kapható fekete, kék és világos rózsaszín.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!