Hirdetés

A Honor Watch ES-re nagyon hasonlító új Honor Band 6 karperec kedvező áron kínál nagy kijelzőt és NFC-t.

Az aktivitásmérő Band 6 43 x 25,4 x 11,45 milliméteres méretéhez képest viszonylag nagy kijelzőt kapott. Az 1,47 hüvelykes AMOLED 194×368 pixel felbontású és teljes felületén érintésérzékeny. Az aktivitásmérő súlya ettől függetlenül csupán 18 gramm. A tokozás műanyag, amely 5 ATM nyomástűréssel vízálló, így akár úszhatunk is a kis eszközzel.

A készülék hasonlóan a Watch ES-hez vagy a Huawei Watch Fithez csupán egy fizikai gombot kapott, ez a ház jobb oldalán, középen található. A szoftvert az érintőkijelzőn gesztusvezérléssel tudjuk irányítani.

Az eszköz funkcionalitását tekintve szinte megegyezik a tavalyi Honor Band 5-tel. Van benne pulzusmérés, véroxigénszint-mérés, alvásfigyelés, aktivitáskövetés és cikluskövetés a női felhasználóknak.

Bluetooth 5.0-án keresztül csatlakozik az aktivitásmérő a telefonhoz. A mért adatokat egy giroszkóp és gyorsulásmérő segítségével rögzíti. Az akku mérete 180 milliamperóra, amivel két hét üzemidőt biztosít a Band 6 a Honor szerint.

Kínában már megvásárolható az eszköz, NFC-vel 13 ezer forintnak, NFC nélkül 11 ezer forintnak megfelelő jüanért. Magyarországi megjelenésről és árról egyelőre nincs infónk, amint megkapjuk a Honortól, megírjuk.

Hirdetés
FORRÁSMobilarena
Dani
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.