Hirdetés

A Webion megjelent poszter részben megerősítette a pletykákat: 160 megapixeles kamerát kaphat a Honor 80 Pro.

Múlt héten beszámoltunk róla, hogy 160 megapixeles kamerát kaphat a Honor 80 Pro, pontosabban akkor a Pro+ volt említve, a Honor poszteréből azonban kiderült, hogy a Pro modellről van szó elsősorban.

A Honor november 23-án tartja a bemutatóját Kínában, ahol a Magic Vs összecsukható okostelefont és a Honor 80 sorozatot mutathatják be, amely várhatóan négy modellből áll majd – sima, SE, Pro és Pro+. A pletykák szerint a Honor 80 Pro+ hátlapi kamerája 160 MP-es lehet, bár ez nem nyert megerősítést, az viszont kiderült, hogy a Honor 80 Pro 160 MP-es kamerával érkezhet majd.

Tényleg 160 megapixeles kamerát kaphat a Honor 80 ProA Honor ezt egy Weibo-bejegyzésen tette közzé, ami egy posztert is tartalmaz, amely a Honor 80 Pro-t ábrázolja, látszólag két előlapi kamerával vagy szenzorral. A Pro modell előlapi kameráiról nem érkezett hivatalos információ a Honortól, de a pletykák szerint a Honor 80 Pro+ kettős kamerával rendelkezik majd, amely két 50 MP-es egységből állhat.

A poszter alján található szöveg szerint az okostelefon kamerája „akár 160 MP-t támogat, az élmény pedig 160 megapixeles. Lépjen be a „magas pixel” üzemmódba, hogy megtapasztalhassa.” Mivel a szöveg fordítóprogrammal lett lefordítva, ez mást is jelenthet, például, hogy a Honor kisebb felbontású szenzort használ, majd szoftveres trükkökkel készít 160 MP-es képeket, így kérdéses, hogy valóban ekkora felbontása lesz-e az érzékelőnek.

A Honor még nem erősítette meg egyértelműen a Honor 80 Pro+ létezését, de mivel a Weibo-bejegyzés a sorozat szót használja a 160 MP-es kamerás mobil népszerűsítésére, ez alapvetően arra utal, hogy a Honor 80 széria több telefonból áll majd.

A Honor korábban megerősítette, hogy a Honor 80-ban a Snapdragon 782G SoC lesz, míg a Honor 80 Pro-t a Snapdragon 8+ Gen 1 chip hajtja majd, és az összes készüléken a MagicOS operációs rendszer fog futni.

A kiemelt kép illusztráció.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.