Hirdetés

Újabb részletek derültek ki a Honor 80 Pro+-ról.

A Digital Chat Station új részleteket osztott meg a szériáról – a Honor 80 Pro+ valójában 160 MP-es kamerát kaphat. Állítólag a Pro+ prototípusa 200 MP-es szenzorral rendelkezett, de úgy tűnik, a cég meggondolhatta magát.

A szivárogtató korábban három Honor 80 modellről számolt be – a sima, a Pro és a Pro+ Dimensity 1080, Snapdragon 778G és Snapdragon 8+ Gen 1 lapkakészlettel érkezhet.

A Digital Chat Station szerint a Pro+ előlapján kettős 50 MP-es kamera lehet, amihez a nemrég bejelentett Sony IMX890 érzékelőt használhatják. Ez a szenzor 1/1,56 hüvelykes, 50,3 MP-es felbontású (Quad Bayer szűrővel) és a népszerű IMX766 utódja. Nem egészen világos, hogy az IMX890-et az előlapra szánják-e, vagy pedig az egyik hátsó kamerába.

Mindenesetre a Pro+ állítólag 1,5K-s kijelzővel rendelkezik majd magas frekvenciás PWM fényerőszabályzással. Az akkumulátora 100 W-os töltést támogathat épp úgy, mint az elődje.

A Honor 80 sorozat bemutatásának dátumát még nem tudjuk. A cég november 23-án jelentheti be a következő zászlóshajóját, a Magic5-öt. A 80-as széria várhatóan az év vége előtt mutatkozik majd be.

A kiemelt kép illusztráció.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.