Hirdetés

Mi is írtunk arról, hogy megjelent mobilra a népszerű free-to-play játék, a Fortnite Battle Royale. Ugyan még Androidra nem érhető el, egyelőre csak az iOS felhasználók élvezhetik a játékot, de egy hónap alatt így is 15 millió dollárt zsebeltek be az alkalmazással.

A Sensor Tower által szolgáltatott adatok szerint a Fortnite napi bevétele exponenciálisan növekedett a hónap folyamán, az Egyesült Államokban például maga mögött hagyta a népszerű Candy Crush Saga és Clash of Clans játékokat. Emellett 11 millió alkalommal töltötték le, és továbbra is az elsők között van az App Store-ban több mint 20 országban.

A Fortnite androidos verzióján már dolgoznak, de a kiadás időpontját még nem jelentették be. A számok alapján nagyon népszerű a játék, így a további növekedés érdekében a fejlesztőcsoport bizonyára igyekszik az androidos verzió közzétételével is. A Fortnite iOS verziója ingyenesen letölthető az App Store-ból.

Ti milyen platformon játszotok a Fortnite-tal?

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: