Az egér gyorsasága és pontossága nagyon fontos egy gamer számára és a maximumot csak akkor hozhatjuk ki magunkból, ha megfelelő felületet biztosítunk neki. A SpeedLink újdonsága, a Fieris névre keresztelt egérpad mind lézeres, mind optikai egerekhez egyaránt optimalizálva lett, teljesen függetlenül az egér dpi felbontásától.

SpeedLink-FierisA Fieris egérpad 35,5*25,5 cm nagyságú, 4 mm vastag és egy kemény gumitalpra épülő kiegészítő, amit egy vörös műanyag réteg fed le, majd erre jön a lágy habszivacs és egy finom textilréteg, amely szinte súrlódásmentes felületet ad a játékhoz. USB áramellátás mellett izzó vörös világítást kapunk a dizájn érdekében.  A minőségi alapanyagokból készült egérpad biztosítja, hogy minden körülmény között pixel-pontos legyen, hosszú éveken át társa lesz a maximális teljesítményre vágyó gamerek számára.

A SpeedLink Fieris egérpadja Magyarországon is elérhető lesz 14.499 Ft-os javasolt végfelhasználói áron.

Hirdetés
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.