A Sony Mobile hazai képviselete ma bejelentette, hogy novembertől kapható lesz csúcskészülékük vörös színű változata is, melyet Rosso néven emlegetnek. Az Xperia XZ Premium kamerájának köszönhetően gyönyörű lassított felvételeket képes rögzíteni 960 fps-sel.

Xperia XZ Premium “Rosso”

Az új színárnyalatú készüléken már Android 8.0 Oreo operációs rendszer fut, de a korábban vásárolt XZ Premium modellek is megkapják hamarosan a frissítést. Az új rendszer olyan funkciók lesznek elérhetők, mint a 3D-Szkenner, az automatikus élességlátású sorozatfelvételi mód és a Predictive Capture mosolyfelismerő.

Emellett a Sony bejelentette, hogy a kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívó, Szilágyi Áron lesz Magyarországon a márka nagykövete, úgy mint a Huawei-nek Hosszú Katinka. Az Xperia XZ Premium hazánkban kb. 204.000 – 240.000 Ft-os áron kapható és novembertől a Rosso árnyalat is elérhető lesz.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.